Samenwerken begint met het optimaliseren van de samenwerking tussen de mensen en businessunits binnen één organisatie. Harcombouw BV heeft een groot aantal disciplines in huis: woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie.

Onze medewerkers zijn voor alle disciplines inzetbaar. Dit zorgt voor inzicht en begrip voor elkaars vakgebieden met als resultaat een goede interne samenwerking, de basis voor een goede externe samenwerking.

Harcombouw is een bedrijf met vestigingen in Almere en Staphorst, dat zich kenmerkt door een slanke organisatie, waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn neergelegd; hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en besluitvaardig. Dit alles met een no-nonsense instelling, maakt  Harcombouw de ideale samenwerkingspartner. Een partner, die de motor is in de samenwerking, die verantwoordelijk is voor procesbewaking, een voorbeeldfunctie heeft met de bouwpartners.

Wij werken samen met een aantal vaste partners. Met deze vaste partners heeft een optimalisatie van het samenwerkingsproces plaatsgevonden. Ook met opdrachtgevers is er ruime ervaring in verschillende samenwerkingsvormen.

Dé voorwaarde voor samenwerken is vertrouwen in elkaar. Hiervoor is inzicht in en begrip nodig van elkaars belangen. Harcombouw werkt op een manier waarin de gezamenlijke risico’s en kansen worden benoemd en met  een open begroting. Dit alles maakt het mogelijk om in te spelen op onverwachte situaties, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele belangen en de doelstellingen.

Wij hebben bewezen dat onze manier van werken leidt tot Sneller, Beter en Voordeliger bouwen.

noorderplassen