Woningbouw 

Het bouwen van een woning  vraagt om een nauwkeurige aanpak. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding, voor en tijdens de bouwperiode. Een intensief voortraject van het afstemmen van uw eisen en wensen, vele details en bouwtechnische mogelijkheden. Een duidelijke planning en goede onderlinge communicatie staan hierbij centraal. Hierbij zijn wij uw aanspreekpunt en kunnen wij  alle organisatorische zaken omtrent uw woning ver15259392912_419094a4cf_czorgen

Harcombouw houdt  zich volop  bezig  met woningbouw. wij onderscheiden ons door het aanbieden van een totaal formule. Wij kunnen uw droomhuis ontwerpen en bouwen, wij beschikken over een team van  specialisten zoals architecten, constructeurs, binnenhuisarchitecten en vaklieden die uw huis daadwerkelijk gaan bouwen. Met uw wensen en eisen, onze ervaring en vakkennis, creëren we samen uw droomhuis.

Energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen en wonen is de toekomst, ook hierin zijn wij samen met onze partners gespecialiseerd en hebben hiervan reeds meerdere woningen mogen realiseren.

Bel ons of maak geheel vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.